مدیر کل الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان
سرآمدان و نخبگان کشور، سرمشق و الگوی جوانان و مستعدان
دکتر محسن شاهرضایی در مراسم تجلیل و تکریم از نخبگان علمی استان البرز هدف از برگزاری این مراسمها را سپاسگذاری و قدردانی از تلاشهای مفاخر کشور و الگوسازی از سرآمدان علمی برای نسل جوان دانست.
مدیر کل الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان، در مراسم تکریم و تجلیل از سرآمدان و نخبگان علمی استان البرز با اشاره به اینکه وظیفه بنیاد ملی نخبگان در قبال سرآمدان و نخبگان کشور، تکریم و الگوسازی است، افزود: در وهله نخست، تکریم و الگوسازی به معنای سپاسگذاری است.
دکتر محسن شاهرضایی اظهار داشت: ما به عنوان مردمی قدرشناس، باید سپاسگذار افرادی باشیم که سالهای زیادی از عمر گرانقدر خود را برای خدمت گذاری به جامعه صرف کرده اند.
ایشان در ادامه افزود: سپاسگذاری به تنهایی کافی نیست و این قدردانیها باید به الگوسازی از طریق انتشار زندگینامه سرآمدان، ساخت مستند از زندگی نخبگان و ... منجر شود.
ایشان افزود: بنیاد ملی نخبگان خود را مکلف میداند که سرآمدان حوزههای مختلف را در سراسر کشور شناسایی و ایشان را از طریق برنامههای مختلف و متنوع به جوانان کشور معرفی نماید.
وی خطاب به جوانان و دانشجویان حاضر در مراسم، تصریح کرد: اثرگذاری چنین برنامههایی برای نسل جوان به عنوان نیروهای انسانی فعال و آیندهساز کشور است که باید از افراد نخبه و سرآمد الگو و سرمشق بگیرند.
ایشان اظهار داشت: جایزه علامه طباطبایی در سالیان گذشته برای تکریم از اساتید سرآمد کشور و در حال حاضر جایزه مصطفی (ص) در راستای تکریم و قدردانی از سرآمدان و نخبگان کشور و جهان اسلام توسط بنیاد ملی نخبگان برنامهریزی و تعریف شده است.
وی با اشاره به توجه ویژه به نیازهای روحی و معنوی سرآمدان و نخبگان اثرگذار کشور افزود: یکی از کارهای شایسته در دانشگاهها و مراکز علمی و صنعتی، اختصاص فضایی برای نصب سردیس و انتشار زندگی نامه سرآمدان و نخبگان برای الگوبرداری نسل جوان از این مفاخر است.
ایشان بیان داشت: بنیاد ملی نخبگان برنامههای متنوعی را برای بهرهمندی از تجارب ارزنده سرآمدان و مفاخر کشور در طول سالیان گذشته و اکنون در حال اجرا دارد که می توان به طرح گذراندن پسا دکتری توسط دانش آموختگان جوان و مستعد زیر نظر اساتید سرآمد و نخبه اشاره داشت.
گفتنی است در این مراسم، دکتر غلامرضا اسلامپور، استاد دانشگاه خوارزمی؛ دکتر مریم هاشمی، استاد پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و دکتر محمد پازوکی، استاد پژوهشگاه مواد و انرژی به عنوان سرآمد علمی استان البرز در سال 1401 با حضور معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری البرز، رییس دانشگاه خوارزمی، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، مدیرعامل شتابدهنده دانش بنیان سیوان و مدیر کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز، جمعی از سرآمدان علمی، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاههای استان و اجتماعات نخبگانی با اهدا لوح ارجنامه و هدایا تجلیل و تکریم شدند.
نظر دهید