بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/10/19 - 17:12
  • - تعداد بازدید: 371
  • - تعداد بازدیدکننده: 223
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
جشنواره امیرکبیر

فرصتی برای تعامل جامعه و صنعت با دانشگاه

محمد نبیونی: جشنواره امیرکبیر عرصه رقابتی است میان پایان نامه ها و رساله های دانشجویی که کاربردی و کارفرما محور بوده اند و فرصتی برای تعامل بیشتر جامعه و صنعت با دانشگاه خواهد بود.

~/Asset/News/News/Image/Amirkabir.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی بنیاد نخبگان استان البرز؛ رییس بنیاد نخبگان استان البرز در گقتگو با خبرنگار سیناپرس درباره نخستین دوره از «جشنواره امیرکبیر» که به انتخاب پایان نامه و رساله برتر کارفرما محور می پردازد گفت: این جشنواره همزمان با روز درگذشت امیر کبیر که بیستم دی ماه است در استان البرز برگزار خواهد شد و عرصه رقابتی است میان پایان نامه ها و رساله های دانشجویی که کاربردی و کارفرما محور بوده اند.



وی گفت: این جشنواره در پنج گروه شامل علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست و هنر برگزار خواهد شد. گفتنی است، بیش از صد پایان نامه و رساله در سطح کشور دارای کارفرما بوده اند که به دبیرخانه این جشنواره رسیده است. تنها شرط لازم برای شرکت در این جشنواره علاوه بر کارفرما محور بودن این است که آثار باید از تاریخ شهریور ماه سال 1397 تا سی و یک شهریور سال جاری دفاع شده باشند.



به گفته نبیونی، افراد از سی و پنج دانشگاه و مرکز علم و فناوری در این جشنواره شرکت کرده اند و قرار است در هر مقطع یک نفر به عنوان برگزیده اعلام شود.



رییس بنیاد نخبگان استان البرز گفت: پایان نامه ها باید رضایت کارفرما را داشته باشند و محدودیتی به لحاظ رتبه بندی دانشگاهی برای شرکت در این جشنواره وجود ندارد و دانشجویان از همه دانشگاه های کشور می توانند در این جشنواره شرکت کنند.



وی با اشاره به هدف اصلی این جشنواره گفت: هدف این بوده است که فرایند پیدا کردن کارفرما برای پایان نامه ها و رساله ها تسهیل شود، به همین جهت جهاد دانشگاهی سامانه ای را برای این امر ایجاد کرده است که با مراجعه به آن افراد می توانند موضوع پایان نامه خود را ثبت کنند و کارفرما ها هم می توانند در همین سامانه نیازهای خود را در زمینه تحقیق و پژوهش اعلام کنند.



نبیونی خاطرنشان کرد: از آنجایی که اتاق بازرگانی وظیفه شناسایی مشکلات حوزه صنعت معدن و تجارت را بر عهده دارد، همچنین با نقشی که جهاددانشگاهی در فضاهای دانشگاهی و علم و فناوری دارد؛ این دو مجموعه با کمک یکدیگر در تلاشند تا دانشگاه، صنعت و جامعه در تعامل بیشتری با یکدیگر باشند. گفتنی است، بخش علمی این فرآیند بر عهده بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه های استان البرز بوده است.


منبع: خبرگزاری سیناپرس

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 133742
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم