با حضور رییس بنیاد نخبگان استان البرز
نشست هیأت اندیشه ورز امنیت غذایی با سازمان اتکا وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
در نشست مدیران ارشد سازمان اتکا وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به میزبانی بنیاد نخبگان استان البرز در همکاری دو مجموعه در حوزه های هیأت اندیشهورز امنیت غذایی، برنامه بورسیه صنعتی و هستههای مسئله محور پژوهشی / فناوری شهید احمدی روشن و شهید بهشتی تأکید شد.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد نخبگان استان البرز، رییس بنیاد نخبگان استان البرز در نشست مشترک هیأت اندیشه ورز امنیت غذایی و مدیران ارشد سازمان اتکا اظهار داشت: هیئتهای اندیشهورز استان با هدف گسترش تعامل سطوح مختلف حاکمیتی برای مشارکت اجتماعات نخبگانی در امور مسئلهشناسی، تصمیمسازی، برنامهریزی و آیندهنگاری در دستگاههای اجرایی تشکیل شدهاند.
محمد نبیونی هیئتهای اندیشهورز استان البرز با رویکرد حل مسئله و اتاق فکر دستگاهها و صنایع استراتژیک استان پیرو تفاهمنامه مشترک وزارت کشور و بنیاد ملی نخبگان در خصوص ایجاد سازوکار و ابلاغ در بهره گیری از مشاورههای تخصصی نخبگان، سرآمدان و تحقق اقدام ملی ۳-۱-۱ سند راهبردی کشور در امور نخبگان، تشکیل شده است.
وی با اشاره به استقبال جامعه مخاطب برای همکاری و همفکری در این هیات اندیشهورز خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مسایل مربوط به امنیت غذایی از دغدغههای جدی کشور است و نقش استان البرز با توجه به حضور بیش از 12 موسسه و مرکز ملی تحقیقاتی کشاورزی و دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، این هیات به منظور ارائه راهکارهای تخصصی در خصوص مسایل مربوط به حوزه امنیت غذایی با استفاده از توان و ظرفیت استعداهای برتر، سرآمدان و نخبگان تشکیل و مقرر شده است نظرات در قالب یک بسته جامع و کامل به نهادهای بالادستی ارائه شود.
رئیس مرکز تحقیقات و نوآوری سازمان اتکا، نیز با تاکید بر این موضوع که در حوزه کشاورزی زنجیره تأمین در این سازمان از مزرعه تا سفره کامل است، حوزه فعالیتهای این سازمان را متنوع و کاملاً مرتبط با زمینههای فعالیت هیأت اندیشهورز امنیت غذایی برشمرد.
مهدی دلاوری با ذکر برخی از نیازهای پژوهشی و زمینههای فعالیت سازمان اتکا در بخش کشاورزی و منابع طبیعی، به بازار 6 میلیونی جمعیت نیروهای مسلح تحت پوشش این سازمان و فعالیت بیش از یک هزار فروشگاه عرضه محصولات اشاره نمود و هلدینگ سازمان اتکا با حدود 20 واحد تولیدی و خدماتی از مزارع کشاورزی و دامپروری تا جنگل صنعتی، مزارع پرورش ماهی و واحدهای صنعتی و سرمایه گذاری را بستر مناسبی برای همکاری های فی مابین با هدف ارتقأ بهره وری بخش های مرتبط معرفی کرد.
ایشان ابراز علاقهمندی نمود برای دستیابی به محصولات جدید، ورود به بازارهای جدید، ارتقأ عملکرد مزارع تولیدی، تولید محصولات غذایی فراسودمند، هوشمندسازی کشاورزی و تولید بذر و نهال سالم می توانیم از ظرفیت اجتماعات نخبگانی و طرح های بنیاد ملی نخبگان در این زمینه استفاده نماییم.
نظر دهید