بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/11/03 - 15:24
  • - تعداد بازدید: 493
  • - تعداد بازدیدکننده: 248
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
در مراسم گرامیداشت هفتۀ پژوهش و فناوری صورت گرفت

تجلیل از سه تن از سرآمدان علمی استان

 مراسم تکریم و تجلیل از سه تن از سرآمدان علمی استان همزمان با مراسم گرامیداشت هفتۀ پژوهش و فناوری استان البرز با حضور مسئولان استانی، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران استان البرز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/Takrim 99.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد نخبگان استان البرز، در مراسم گرامیداشت هفتۀ پژوهش و فناوری استان البرز با حضور معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار البرز، شهردار کلانشهر کرج، رییس دانشگاه خوارزمی، رییس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، رییس پارک علم و فناوری استان، رییس بنیاد نخبگان استان البرز و جمعی از دانشجویان، پژوهشگران، اساتید دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی استان البرز از سه تن از سرآمدان علمی استان تجلیل و تکریم شد.

در این مراسم از جناب آقای دکتر مجید مخدوم فرخنده استاد گروه منابع طبیعی و محیط زیست پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر اسمعیل بابلیان استاد گروه علوم کامپیوتر دانشگاه خوارزمی و جناب آقای دکتر علیرضا مرادی استاد گروه روانشناسی بالینی از دانشگاه خوارزمی تکریم و تجلیل به عمل آمد.


 


در این مراسم که با حضور پژوهشگران، فناوران و محققان از سایر دستگاه‌ها و مراکز دانشگاهی استان البرز برگزار شد؛ دکتر اسمعیل بابلیان، استاد نمونه کشوری در رشتۀ ریاضی ارائه سخنرانی نمودند.

دکتر اسمعیل بابلیان در ابتدای صحبت‌های خود با اشاره به اینکه در سال 1396 بعد از 45 سال خدمت در دانشگاه خوارزمی بازنشست شدند، بیان داشتند: از حدود 45 سال خدمت در عرصه آموزش و پژوهش دو دهۀ آن برای ایشان بسیار رضایت بخش بوده است.

استاد نمونه کشوری در سال 1382 اظهار داشت: دهۀ شصت همزمان با شروع تدوین و تغییر اساسی کتاب‌های ریاضی از اول ابتدایی تا پایان دبیرستان به دلیل ارتباط نزدیک با آموزگاران، دبیران و دانش آموزان یکی از دهه‌های موفق و پرکار دوران حرفه‌ای‌ام بود و علاوه بر همکاری با وزارت آموزش و پرورش در حوزۀ دانشگاهی و تربیت دانشجو نیز به فعالیت مشغول بودم.

وی در ادامه تصریح کرد: نیروی انسانی از ثروت‌های با ارزش یک مجموعه به شمار می‌آید و با تأکید بر اینکه در تمام مجموعه‌های می‌بایست برای نگهداشت و تقویت آنها برنامه‌ریزی شود افزود: یکی از کارهای اساسی برای داشتن نیروی انسانی کارآمد و شایسته این است که آموزش و تربیت افراد از دوران ابتدایی به درستی انجام شود.

ایشان اظهار داشت: متاسفانه آموزش و پرورش ما به دلایل کمبود بودجه و نیروی انسانی نمی‌تواند به تنهایی از انجام این مهم برآید و نیازمند کمک و به اصطلاح بازوهایی است که خارج از آموزش و پرورش و در اختیار سایر نهادها قرار دارد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های دیگر خود در دهۀ نود افزود: در این دهه ما خانه ریاضیات کرج را به عنوان یکی از بازوهای کمک دهنده به سیستم آموزش و پرورش کشور و استان تأسیس کردیم که اساتید دانشگاه خوارزمی، شهردار وقت کرج و فرماندار وقت کرج جزء هیات مدیره و موسسین این خانه بودند.

وی در ادامه بیان داشت: ما یک حلقه گمشده در اجرای کارها داریم و آن حلقه مفقوده، عدم آگاهی و به کارگیری "کارگروهی" توسط فرزندان ما است.

ایشان با اشاره به تلاش‌های سه گانه فعالیت خود در دوران خدمت برای تقویت کارگروهی در دانش ‌آموزان و نسل جوان افزود: در طی این سال‌ها با برگزاری مسابقه ایلمپیاد که در واقع یک مسابقه المپیاد کاربردی است؛ برگزاری روز شاد حل مسئله که دانش‌آموزان در کنار یکدیگر می‌آموزند چگونه با کمک هم مسئله حل کنند و رویداد تورنمنت شهرها؛ سعی کردیم روحیه کار تیمی را در بین دانش‌آموزان تقویت نماییم.

ایشان اظهار داشت: در این مسیر دبیران موفق آموزش و پرورش، اساتید دانشگاه خوارزمی و برگزیدگان المپیادهای دانش‌آموزی ریاضی در این زمینه حضور و فعالیت ویژه‌ای داشتند.

وی در پایان با اشاره به موفقیت‌های شهر کرج به عنوان یکی از شهرهای مهم در معرفی برگزیدگان المپیاد کشوری و جهانی در رشتۀ ریاضی در سال‌های گذشته افزود: پیشنهاد بنده برای تحقق و تداوم موفقیت سال‌های گذشته این است که کمک کنیم تا آموزگاران و دبیران را در جلساتی شرکت بدهیم و آنها را برای کلاس‌های‌شان آماده‌تر نماییم.


 


در بخش دیگری از مراسم گرامیداشت هفتۀ پژوهش و فناوری در استان البرز با حضور پژوهشگران، فناوران و محققان از سایر دستگاه‌ها و مراکز دانشگاهی استان البرز؛ دکتر علیرضا مرادی، استاد نمونه کشوری در حوزۀ علوم شناختی و روانشناسی بالینی در حوزۀ هویت انسانی، فردی و ملی ارائه سخنرانی نمودند.

دکتر علیرضا مرادی، در ابتدا با اشاره به اینکه در حوزۀ علوم شناختی بحث هویت دارای اهمیت است افزود: محققان این حوزه به دنبال این هستند که چگونه و چه کارهایی باید انجام شود تا موضوع هویت انسان‌ها، آن طور که می‌خواهیم و شرایط مطلوب آن هست، شکل بگیرد.

استاد نمونه کشوری در حوزۀ علوم انسانی بیان داشت: هویت انسان محصول تلاقی دو تاریخ است؛ یک تاریخ جامعه و اجتماعی که در آن زندگی می‌کنیم و دیگری تاریخ زندگی فردی یا به بیان دیگر همان تجربه‌های تلخ و شیرین است که در طول زندگی به تدریج کسب می‌کنیم و به هویت ما پیوند می‌خورد و نهایتاً شخصیت ما با آن تعریف می‌شود.

ایشان در ادامه تصریح کرد: وقتی این‌ها به هم متصل بشوند، هویت قوام پیدا می‌کند و می‌تواند کارکردهای بسیاری را داشته باشد و از جمله اینکه تعلق، وابستگی و دلبستگی را نسبت به محیطی که در آن زندگی می‌کنیم، را افزایش می‌دهد و دوم تضمین می‌کند که در آینده برنامه‌هایمان را براساس تجارب گذشته رقم بزنیم و روابط ارتباط فردی­مان را تقویت نماییم.

وی با اشاره به گذر تاریخی و تاریخچه دانشگاه خوارزمی به عنوان یکی از اولین نهادهای علمی در کشور افزود: دانشمندان و محققان برجسته و بزرگی در اعصار و دهه‌های گذشته در این دانشگاه فعالیت‌ داشته‌اند که اساتید حال حاضر می‌بایست اینها را به سرنوشت و زندگی دانشجویانی که با آنها سر و کار دارند، پیوند بزنند تا این دانشجویان بدانند چه کسانی زحمت کشیدند تا به اینجا رسیدیم و نهایتاً اگر این اتفاق بیافتد، می‌تواند بستر شکل‌گیری و استفاده از تجربه‌ها را محقق نماید.

ایشان بیان داشت: در طول دوران خدمتم تاکنون سه وظیفه اصلی را خط مشی زندگی شخصی و حرفه‌ایم قرار دادم و آن را به اساتید و نسل جوان حاضر در دانشگاه و جامعه پیشنهاد می‌نمایم افزود: در درجۀ اول وظیفه خود را ابتدا در خدمت به دانشگاه و استان ببینیم و به عنوان بستری برای شکل‌گیری تجربه‌ها طوری عمل کنیم که علاوه بر تربیت دانشجویان خوب و خلاق رویکرد مسئله محوری و حل مسائل استان را وجه‌ی همت خود قرار دهیم و به صورت کاربردی در این زمینه عمل نماییم. دوم مسئولیتی است که به صورت وسیعتر و گسترده‌تر در حوزۀ کشورمان "ایران" داریم و باید با انجام کارها و تحقیقات ملی از جایگاه استان البرز به عنوان یکی از مجموعه استان‌های کشور در سرنوشت کشور ایفای نقش نماییم.

ایشان با اشاره به حضور و فعالیت اساتید در گسترۀ علوم مختلف در عرصۀ بین المللی افزود: می‌بایست در هویت شکل گرفته به نام هویت جهانی نیز ایفای نقش نماییم و با انجام و ثبت کارهای بین المللی به نام استان، دانشگاه یا ایران، موقعیت و هویت استان، دانشگاه و کشور ایران را در جایگاه جهانی تعریف و تثبیت نماییم.

وی با اشاره به اینکه استان البرز که به عنوان ایران کوچک از آن یاد می‌شود، در واقع نه تنها اقوام مختلفی از کشور را در خود جای داده است، بلکه اقوامی از کشورهای همسایه که با ما قرابت دینی، فرهنگی و زبانی دارند رو در اینجا و در کنار ما جای داده است؛ افزود: در طی پنج سال گذشته یک پروژه تحقیقاتی استانی با همکاری دانشگاه خوارزمی شکل گرفته است که نتایج استانی آن انشاآ... منتشر شده است و در دسترس مسئولان استان قرار خواهد گرفت.

وی بیان داشت: در ادامه این کار تحقیقاتی استانی، پروژه جدیدی را با همکاری یکی از دانشگاه‌های استرالیا طراحی کردیم که ادامه این پروژه چهار، پنج ساله با همکاری‌های بین المللی ادامه پیدا خواهد کرد.

در پایان ایشان از اساتید زنده یادی که امروز در جمع حضور ندارند؛ همچون آقای دکتر فلاح، آقای دکتر جهانشاهلو، آقای دکتر سماعی و سایر دانشمندان و محققان برجسته یاد کردند و افزودند: از هر یک از این عزیزان نکات بسیار ارزنده‌ای در اخلاق، رفتار و علمشان آموختیم و آرزو نمودند که با عمل به این آموزه‌ها، روح این عزیزان از تلاش‌های ما شاد باشد.

در پایان مراسم، با حضور مسئولان استانی و جمعی از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران استان البرز ارج‌نامه‌ و هدیه سرآمدان علمی استان اهدا شد.





  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 133649
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم