در نشست معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار البرز و رییس بنیاد نخبگان استان البرز مطرح شد
تشکیل هیأتهای اندیشه ورز در استان البرز
به منظور تعامل و شبکهسازی با نهادهای حاکمیتی، صنایع و دستگاههای اجرائی برای مشارکت اجتماعات نخبگانی، در 3 حوزه، هیئتهای اندیشهورز استان البرز با هماهنگی استانداری البرز و دستگاههای اجرایی استان تشکیل خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد نخبگان استان البرز؛ روز سه شنبه 17 مرداد؛ در نشستی با حضور کاوه حدادپور، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار البرز؛ محمد نبیونی، رییس بنیاد نخبگان استان البرز و مهرداد قهرمانی، مدیر کل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری البرز موضوع تشکیل سه هیأت اندیشهورز در حوزه امنیت غذایی؛ پسماند و محیط زیست و هویت فرهنگی در استان البرز بررسی و مورد بحث قرار گرفت.
در این نشست؛ معاون توسعه و مدیریت استانداری البرز بر لزوم شناسایی مسائل و چالشهای مهم استان از طریق رجوع به نظام مسائل استان و آیندهنگاری با رویکرد حل مسئله از طریق هیأتهای اندیشهورز تأکید کرد.
کاوه حدادپور ضمن ابراز امیدواری از فرصت ایجاد شده براساس شیوهنامه «تشکیل و توسعه هیئتهای اندیشهورز نخبگانی» اظهار کرد: امید است با تشکیل هستههای اندیشه ورز در استان زمینهسازی برای اثرگذاری سرآمدان و نخبگان در حوزههای یاد شده فراهم گردد و پیشنهادات کارشناسانه و تخصصی این هیأت ها جهت ارائه به سازمانها و نهادهای بالادستی احصاء و گزارش شود.
رییس بنیاد نخبگان استان البرز تصریح کرد: هیئتهای اندیشهورز با هدف تعامل و شبکهسازی نخبگان، سرآمدان، مستعدانبرتر و متخصصین صاحب تجربه با نهادهای حاکمیتی، صنایع و دستگاههای اجرائی تشکیل میشوند.
محمد نبیونی بیان داشت: برنامه هیأتهای اندیشهورز فرصتی برای مشارکت اجتماعات نخبگانی و اثرگذاری ایشان در سطوح مختلف حاکمیتی و بهره مندی از توانمندی ایشان در کنار تجربیات سرآمدان و صاحب نظران حوزه خاص است.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری البرز ضمن استقبال از تشکیل هیئتهای اندیشهورز اظهار داشتند مشارکت نخبگان و سرآمدان استان برای رفع نیازها، چالشها و پیشبرد مأموریتها دستگاههای اجرایی و صنایع استان باید در اولویت قرار گیرد.
مهرداد قهرمانی اظهار داشت: به منظور حصول موفقیت بیشتر در این طرح شبکهسازی گروههای نخبگانی به منظور همافزایی و مشارکت جمعی در حل مسائل استان ضرورت دارد.
ایشان افزود: فرآیندسازی و ایجاد تشکیلات و ساختار عملیاتی هیأتهای اندیشهورز امری ضروی و جهت افزایش کیفیت خروجیها و دستاوردهای این هیأتهای نخبگانی حائز اهمیت است.
نظر دهید