دیدار جمعی از نخبگان و رییس بنیاد نخبگان استان البرز با امام جمعه شهرستان چهارباغ
در راستای زمینهسازی برای تسهیل مسیر نخبگی و اثرگذاری بیشتر مستعدانبرتر، رئیس بنیاد نخبگان استان البرز و جمعی از مستعدان برتر و نخبگان استان با امام جمعه شهرستان چهارباغ دیدار کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد نخبگان استان البرز، در این دیدار رییس بنیاد نخبگان استان البرز رسالتها و مأموریتهای بنیاد ملی نخبگان و بنیاد نخبگان استان البرز را در سطوح مختلف تبیین کرد و به تشریح فعالیتها و حمایتهای بنیاد ملی نخبگان از مستعدان، نخبگان و مخترعان پرداخت.
محمد نبیونی با اشاره به اینکه بنیاد ملی نخبگان بنا به تأکید مقام معظم رهبری ایجاد شده است افزود: نخبگان در هر جامعهای هم جایگاهی دارند و هم انتظاراتی دارند که باید به درستی دیده شوند.
ایشان افزود: مهمترین خواسته اجتماعات نخبگانی استفاده از ظرفیت آنان در حوزه های مرتبط با تخصص و تواناییشان است، چراکه عدم توجه به این موضوع و به کارگیری نخبگان در حوزههای غیر مرتبط با تخصص شان با تأثیرات روانشناختی و از بین بردن انگیزه یکی از دلایل اصلی مهاجرت و خروج ایشان از کشور است.
وی با اشاره به ضرورت حمایت از نخبگان استان افزود: مستعدان و نخبگان نیاز به حمایت و توجه دارند و در صورتی که حمایت از ایشان در مسیر توسعه و حل مشکلات استان به ویژه شهرستان های استان باشد علاوه بر حفظ و نگهداشت نیروی نخبه توانسته ایم، جامعه را از برکات وجود اجتماعات نخبگانی بهرهمند کنیم.
ایشان تصریح کرد: استفاده از ظرفیت و توان اجتماعات نخبگانی در استان نیاز به اطلاعرسانی بیشتر و تعامل دارد، از این رو با توجه به اینکه ائمه جمعه جایگاه ویژه ای در حاکمیت و جامعه دارند، انتظار میرود از ظرفیت این جایگاه و تریبون نماز جمعه این موضوع بیشتر تبیین شود.
امام جمعه شهرستان چهارباغ تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان و بنیادهای نخبگان استانی مرجع عالی، شناسایی، هدایت و اثر بخشی افراد شاخص و نخبه در کشور، جامعه و استان هستند.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی بیان داشت: هر موقع در کشور و استان از توان داخلی و نیروی نخبه برای رفع نیازها استفاده کردیم و در راستای رفع آن نیاز تلاش شد، پیشرفت کردیم.
وی اظهار داشت: هرچند علم سرچشمه پیشرفت است اما در صورتی که با عمل همراه شود می تواند موجبات توسعه و رفاه برای یک جامعه باشد.
وی با اشاره به اینکه علم در کنار رهنمودهای دینی به تعالی انسان و جامعه منجر میشود، اظهار داشت: علم همراه رهنمودهای دینی و اسلامی باعث تعالی در توسعه و پیشرفت جامعه به خصوص نخبگان خواهد شد.
ایشان بیان داشت: در حوزه نخبگان نباید از بخش حوزوی غافل شویم و در واقع محور اساسی در تحول علوم انسانی، حوزه است که باید با تحرک و پویایی در این زمینه نقش خود را ایفا کنند.
وی در پایان نشست تأکید کرد: کشور و استان اکنون در معرض مشکل آب، محیط زیست، آسیب های اجتماعی، نظام تولید و مسائل فرهنگی است که برای برون رفت از این چالشها و مشکلات باید از ظرفیت و توان تخصصی نخبگان استفاده کرد.
گفتنی است در این دیدار جمعی از استعدادهای برتر استان البرز از دانشگاههای خوارزمی، دانشگاه شریف، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و دانشگاه علوم پزشکی استان به بیان دغدغهها و ارائه راهکار برای استفاده از ظرفیت و پتانسیل نخبگان برای پیشبرد اهداف کشور و ارتقای جایگاه علمی و صنعتی استان پرداختند.