به همت بنیاد نخبگان استان البرز برگزار شد
مراسم تکریم «پرفسور بهمن یزدی صمدی»
مراسم تجلیل و تکریم از «پرفسور بهمن یزدی صمدی»؛ استاد برجسته و پیشکسوت ژنتیک و برگزیده جایزۀ علامه طباطبایی در کرج برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد نخبگان استان البرز؛ مراسم تجلیل و تکریم از «پرفسور بهمن یزدی صمدی»؛ استاد برجسته و پیشکسوت ژنتیک و برگزیده جایزۀ علامه طباطبایی با حضور معاون رییسجمهور و رئیس سازمان برنامهوبودجه کشور، استاندار البرز و جمعی از مسؤولان استانی و اجتماع نخبگانی کشور در کرج برگزار شد.
در این مراسم که همزمان با هفتۀ پژوهش و فناوری برگزار شد، محمدباقر نوبخت؛ معاون رئیسجمهور، پیشرفتهای حاصلشده در عرصههای علمی و فناوری را قابل قبول توصیف کرد.
وی نیرویانسانی را مهمترین ثروت یک کشور، مخترعان علمی را تولیدگران ثروت و علوم دانشبنیان را لوکوموتیو قطار توسعه در جامعه دانست و افزود: در نگاه دولت، توزیع ثروت در کنار تولید ثروت و عدالت اجتماعی از ارکان اصلی توسعه است.
در ادامۀ این مراسم، محمدعلی نجفی؛ استاندار البرز با اشاره به نقش مهم پژوهش در پیشرفت کشور، گفت: بدون پژوهش نمیتوان به اهداف تعیینشده رسید.
وی افزود: در همۀ ابعاد سیاسی، اجتماعی، دینی و اقتصادی، پژوهش رکن اصلی پیشرفت است؛ البته باید توجه داشت که پژوهش باید نوآورانه و خلاقانه باشد.
نجفی استان البرز را قطب علم و فناوری کشور دانست و با اشاره به شاخصهای بالای استان در این حوزهها، اظهار داشت: وجود شرکتهای دانشبنیان در استان که نقش مهمی در اشتغالزایی و رونق بخش تولید داشتهاند یکی از ملاکهای اصلی در توسعهیافتگی استان است.
در بخش دیگری از این مراسم، پروفسور بهمن یزدیصمدی؛ استاد برجسته و پیشکسوت ژنتیک و برگزیده جایزۀ علامه طباطبایی، برنامهریزی دقیق برای انجام پژوهش را از الزامات جامعۀ علمی دانست و گفت: طرحهای تحقیقاتی را باید با تفکر و انسجام اجرا کرد تا نتیجۀ مطلوب حاصل شود.
وی با اشاره به سفارش و تأکید پیامبراکرم صلواتالله به علمآموزی، افزود: پژوهش، کلید حل مشکلات جامعه در همۀ زمینهها اعم از تولید، اقتصاد، سیاست و جامعه است.
یزدیصمدی با تأکید بر اینکه نتایج پژوهش زمینهساز توسعۀ جامعه است، نیرویانسانی متخصص و متعهد را مهمترین سرمایۀ جوامع دانست و اظهار داشت: عصر حاضر، زمان پیشرفتهای شگرف و ورود دنیایمجازی به زندگی روزمرۀ افراد است. ما نیز برای توسعۀ پایدار باید همسو و هماهنگ با پیشرفت دنیای اطرافمان حرکت کنیم.
برگزیده جایزۀ علامه طباطبایی در پایان خاطرنشان کرد: جوانان باید طوری تربیت شوند که آیندهنگر و صاحبنظر باشند و در کنار آن، به اخلاق در همۀ عرصهها اعم از علم، تولید و صنعت پایبند باشند. باید دانست، اخلاق یکی از ارکان اصلی پیشرفت هر کشوری است.